[vc_row el_class=”custom-content-main” css=”.vc_custom_1487831184464{margin-bottom: 30px !important;}”][vc_column][vc_row_inner][vc_column_inner el_class=”about-us” width=”1/2″ css=”.vc_custom_1491973733106{padding-right: 30px !important;padding-bottom: 30px !important;}”][vc_custom_heading text=”Zmrzlina – výroba a prodej zmrzliny” use_theme_fonts=”yes”]
Jak děláme výrobky z čokolády, čokoládové tabulky, cukrovinky, bonbóny
Výroba zmrzliny
Vyrobit opravdu kvalitní zmrzlinu je skutečné umění. Tak, aby byla její chuť přiměřeně sladká a stálá, její textura správně krémová, lehká, ale ne příliš vodnatá, aby lahodně také vypadala a příliš rychle neroztávala.
Poctivá zmrzlina se vyrábí z čerstvých surovin, bez použití chemických látek a s pečlivostí v každém kroku. Od výroby směsi, přes její zrání, mražení a šlehání až po uskladnění a distribuci. My používáme pro výrobu naší zmrzliny ty nejlepší, prověřené technologie a postupy.
Zapomeňte na dnes běžnou průmyslově vyráběnou zmrzlinu, plnou chemie. Od nás dostanete skutečnou, poctivou a nekompromisně kvalitní zmrzlinu s originálními kvalitními příchutěmi.[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_gallery interval=”3″ images=”8019,8004,8003,7993″ img_size=”600X300″ onclick=””][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_column_text]Zmrzliny vyrábíme pod dohledem zkušené šéf cukrářky Lucie Průšové která má cukrářskou praxi od roku 2000.
Roku 2012 byla jako šéf cukrář součástí teamu La Degustation Bohéme Bourgeoise, při získání 1 Michelin star. Nejen proto jsou naše čokolády dělány kvalitními postupy a z kvalitních surovin. Nejčastěji používáme k našim čokoládovým výrobkům čokoládu z továrny Domori nebo suroviny od firmy Agromontana. Zkušenosti z Francie a Itálie jsou samozřejmostí.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row el_class=”teampost” css=”.vc_custom_1509700302982{margin-bottom: 30px !important;padding-top: 30px !important;padding-right: 30px !important;padding-bottom: 30px !important;padding-left: 30px !important;background-color: #ffffff !important;}”][vc_column][vc_column_text css_animation=”bounceInLeft”]
Zásadně používám kvalitní suroviny a kvalitní čokoládu. Žádné náhražky a standardně vylučuji veškeré konzervanty a umělá aditiva.
Lucie Průšová Cukrarske-Studio.cz
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row el_class=”custom-content-main” css=”.vc_custom_1487831184464{margin-bottom: 30px !important;}”][vc_column][vc_row_inner][vc_column_inner el_class=”about-us” width=”1/2″ css=”.vc_custom_1491973733106{padding-right: 30px !important;padding-bottom: 30px !important;}”][vc_single_image image=”14746″ img_size=”large” onclick=”zoom”][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_custom_heading text=”Historie zmrzliny, o zmrzlině” font_container=”tag:h1|text_align:left” use_theme_fonts=”yes”]
Jakou čokoládu pro naše čokoládové výrobky vybíráme a co je zač.
Jiné prameny se domnívají, že za zmrzlinu vděčíme Číňanům. Od nich se recept dostal k Peršanům a Arabům, u kterých se pak inspirovali Italové. Každopádně byla v Evropě v počátcích své historie zmrzlina luxusní pochoutkou, kterou si mohly dopřát mlsné jazýčky jen v těch nejvyšších kruzích.
V první polovině 18. století se pak zmrzlina v Evropě výrazně rozšířila. V českých zemích se ovšem začala vyrábět až na začátku 20. století. Jak tomu často bývá, se zvyšováním zájmu se rychle začaly objevovat způsoby, jak uspokojit poptávku co nejlevněji. A to se vždy pojí s kompromisy vůči kvalitě. Zmrzlina z pravého mléka a smetany se postupně opět stala tak trochu vzácností. Na pultech ji nahradily převážně různé mražené krémy z rostlinných tuků, plné umělých ochucovadel, barviv a náhražek.
V naší nabídce zmrzlin a zmrzlinových nanuků naleznete nejen klasické vanilkové a čokoládové příchutě zmrzlin, ale i různé sezóní variace a nebo si dokonce můžete objednat zmrzlinu příchuti dle libosti. Objednávky zmrzliny na zakázku je od 3litrů. Zmrzlinu poptejte nás telefonicky nebo emailem.[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]